társkereső

Csak egy pillantás és megváltozik az életed!

Társkereső sikertörténetek - Pillantas.hu

Itt azokat a társkereső sikertörténetek olvashatók, amiket azok a szerencsés társkeresők írtak nekünk, akiket a Pillantas.hu segített a boldogsághoz.

Ha az oldalon keresztül találtál rá az "Igazira", kérjük írd meg nekünk a történetét az info@pillantas.hu e-mail címre "Sikertörténet" jeligével!
Sziasztok!

A mi sikertörténetünk itt kezdődött 4 hónapja /2018.11.01/. Egyikünk sem hitt a társkeresőben csak úgy regisztráltunk. – a remény hal meg utoljára-. Egy nap különbséggel regisztráltunk és 2 nap után már meg is találtuk egymást. 4 napig csak írogatunk az oldalon és utána már találkoztunk is. Első pillantásra szerelem lett, mindkettőnk részéről. Így felgyorsultak az események és 1 hónap után összeköltöztünk és 4 hónap után eljegyeztük egymást. Az oldalnak köszönthetjük, hogy megtaláltuk egymást és boldogok vagyunk.

Andi és Attila
Sziasztok!

Őszintén soha sem hittem az internetes társkeresőben. De lesz, ami lesz alapon megpróbáltam. Már-már nem is reménykedtem, hogy talán egyszer boldog lehetek. DE így történt. Ez a társkereső oldal érdeme is. Egymásra találtunk, megszerettük egymást, és nagyon boldogok vagyunk így együtt. Köszönjük a pillantás társkereső csapatának ezt a lehetőséget. És még egyszer elmondanám, hogy aki még mindig kételkedik az ilyen fajta társkeresésben, az próbálja ki. Kellemesen csalódni fog.

Még egyszer köszönjük Brigitta és Tamás. Sok sikert mindenkinek!
Kedves Pillantás.hu társkereső Csapata!

Ezen a hétvégén lesz (2013.05.05.) az egy éves évfordulónk. Negyvenegy éves nő vagyok, a világon a legboldogabb. Több mint egy éve (pontosan egy éve 2 hete) valaki elküldte nekem ezen társkereső weboldal címét. Napokon belül kaptam levelet a mostani társamtól. Találkoztunk, azóta már eljegyeztük egymást. Egy szolid esküvő karácsonykor, s élünk boldogan, szegényen, gazdagon. A boldogság nincs korhoz kötve! Több társkereső oldalon is próbálkoztam, rengeteg rossz és jó tapasztalatot szereztem netes társkeresésben. De életem párját a Pillantás társkeresőn találtam meg. S a Pillantáson szereztem új ismerősöket is. Nem szabad feladni soha! Azt szeretném, ha mindenki ilyen boldog lenne, mint mi!

Erika és Pisti
Sziasztok!

Anda és Gumy vagyunk, ez a társkereső hozott össze bennünket! 2009 májusában regisztráltunk a Pillantas.hu tárkereső oldalra, ahol a közös chaten ismerkedtünk meg. Rövid idő alatt megkedveltük egymást és a nagy távolság ellenére sor került az első találkozásra, ami nagyon jól sikerült. Hamarosan követték egymást a találkozások és augusztusban összeköltöztünk. Azóta is együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, tervezgetjük a jövőnket és szeretnénk közös gyermeket is. (Egy évvel később újra írtak a Pillantas.hu társkereső sikertörténetei közé) Ismét Anda és Gumy vagyunk, és szeretnénk tudatni, hogy megszületett kislányunk Dóri. Korábban megírtuk sikertörténetünket, lassan 2 éve 2009 májusában itt ismerkedtünk meg, 2011 februárjában összeházasodtunk, március 15-én megszületett kislányunk, és minden rendben van. Sok sikert és kitartást kívánunk minden társkeresőnek, ne adjátok fel!

Nektek is sikerülhet!!!!!

Üdv.Anda és Gumy
Tisztelt Pillantás.hu társkereső!

Amikor ez az oldal elindult, mi akkor regisztráltunk erre a társkereső oldalra! Sok barát, ismerős volt, akivel szinte naponta váltottuk az üzeneteket! Köztük volt egy számomra nagyon kedves, intelligens, szimpatikus Úr, akivel úgy gondoltam szívesen megismerkednék! Szerencsésnek érzem magam, mert Ő is így gondolta, és megbeszéltük a találkozót! Ebből a találkozóból lett egy mai napig tartó szerelem! Ha ez a társkereső nem lettetek volna, lehet, hogy még mindig társtalanul bolyonganék a "világban"! De köszönet Nektek, hogy Mi egymásra találtunk!

Sok sikert minden társkeresőnek, és nem szabad feladni!

További sok sikert kívánunk a munkátokhoz! Inci-Csabi
Sziasztok!

Egy nagy csalódás után regisztráltam a Pillantas.hu társkereső oldalra, nem társkeresés céljából, csak szimplán ismerkedni, chat-elni szerettem volna. De vannak még csodák és véletlen egybeesések. Már 10 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Köszönünk mindent a pillantás társkeresőnek és mindenkinek sok örömet és boldogságot kívánunk.

Andika és Zoltán
Szerelmesek lettünk!

Mónika vagyok, és leírom rövid társkereső történetemet Árpival! Én 2014 szeptember elején regisztráltam az oldalra, ő már régebb óta tagja volt a társkeresőnek. Mindig is kerestem azt az ismerkedési lehetőséget, amit itt megtaláltam. Nekem fontos az, hogy e-mail címem ne adjam ki bárkinek egyből csak azért, hogy levelezzünk vagy éppen chat-eljünk. Mindez itt megvalósíthatónak tűnt számomra. Így is történt, a videó chat meghívásokat folyamatosan nyomon követtem és egyszer csak megjelent Ő! Itt jön a lényeg, egyből nem kapcsoltuk be a webkameránkat, hanem chat-elés, fotó kűldés, majd mikrofonon beszélgetés és csak azután láttuk egymást. Mindketten fokozott izgalommal közeledtünk egymáshoz! Ezt követően már minden haladt a megfelelő úton…… De ezt már nem szeretném tovább mondani és főleg elkiabálni! Szeretjük egymást és az a lényeg! Mindenkinek sikeres társkeresést kívánok!

Mónika
Sziasztok!

Azt hiszem, hogy eljött az ideje a mi sikertörténetünknek is. Kilenc hónappal a regisztrációm után, amikor már-már feladtam mindent és úgy éreztem, hogy reménytelen az egész, akkor ismertük meg egymást a közös chatszobában, ahova rendszeresen bejártunk. Kedves volt, udvarolt és a szimpátia egyre jobban kialakult kettőnk között. Egyre többet beszélgettünk és egy hónapi ismeretség után találkoztunk is. A találkozás nagyon jól sikerült és végül el is döntött mindent. Egymásba szerettünk, boldogok vagyunk! Ismeretségünk óta három hónap telt el, és azóta amennyi időt csak lehet, együtt töltünk. Már tervezgetjük azt is, hogy hamarosan összeköltözünk, és együtt éljük tovább az életünket. Köszönjük a barátoknak, hogy mellettünk álltak és segítettek abban, hogy mi ketten egymásra találhassunk. Kívánjuk minden társkeresőnek, hogy mielőbb találjátok meg a szerelmet és a boldogságot, ahogy mi is megtaláltuk, s bármilyen nehéz akkor se adjátok fel! Köszönettel tartozunk a Pillantás.hu társkereső csapatának, hogy segítséget nyújtottak abban, hogy rátaláljunk egymásra és ezzel együtt a boldogságra is.

S a végére még egy pár sor búcsúzóul:

Egy lapod maradt! Tegyél fel rá mindent. Indulj neki, és tudd azt, hogy nem veszíthetsz. Mindegy mit csinálsz, s az idődet mivel töltöd el. Tedd, ha magadhoz ez visz közelebb! Meglátod majd, nem kell, hogy bárki is megértsen, ha tiéd a csoda, hogy magadat megérted. Lépj rá az utadra, amin a szíved vezet, és gazdagodsz majd minden perccel. Mert a boldogságnál az életedben fontosabb soha, semmi nem lesz!

Norcsi & Jimbo
Kitartás Mindenkinek!

A mi történetünk nem mindennapi, túlszárnyalunk minden sebességhatárt! Egy nap arra lettem figyelmes, hogy a társkereső lap alján ott van egy szimpatikus férfi, aki nem tudja olvasni az üzeneteket, mivel külföldön él. Ajándék feltöltést küldtem neki Magyarországról. Mint kiderült, ő is kinézett engem, utána már kapcsolatba tudtunk lépni. Felgyorsultak az események, egy szerdai napon beszélgettünk először skype-on. Nekem pénteken kellett volna indulnom Németországba dolgozni 2 hónapra. Utolsó órákig beszélgettünk, és útra készen az indulás előtt 3 órával. Szélvész azt mondta, vár rám amennyit csak kell. Úgy gondoltam, nem akarok hónapokat várni a találkozásra. Lemondtam az utazást, és a leghamarabbi járattal Olaszországba utaztam hozzá. Pár napos ismertség után határozottan állítjuk, hogy egymásra találtunk. Köszönet a lehetőségért a társkereső oldalnak, és mindenkinek kívánjuk, hogy találják meg párjukat!

Szélvész és Véletlenke
Kedves Pillantás társkereső!

Merő véletlenből, kicsit el poénkodva regisztráltam erre a társkereső oldalra! Egy ismerősöm ajánlotta, az egyik barátok/ismerősök kereső oldalon levélben! Egy kicsit még ki is voltam akadva, hogy miért ajánlgat nekem ilyen oldalakat, hadd tudjam már én, hogy mit szeretnék! Most már örülök neki, mert megismertem itt egy férfit, akivel már egy hónapja és 3 napja járunk! Még egyszer köszönöm.

Rencsi
Kedves Pillantás csapat!

2010 január 4-én kaptam egy rövidke üzenetet.....ezzel indult a mi kapcsolatunk,ami már tizennégy hónapja tart. Nagyon boldogok vagyunk, találkozásunk után két héttel összeköltöztünk, minden olyan, mintha mindig is erre vártunk volna. Sosem hittünk benne, hogy egy internetes társkeresőn keresztül találunk egymásra, de mióta megtörtént, bátran ajánlom mindenkinek a Pillantas.hu társkeresőt.

Köszönjük a lehetőséget, hogy a társkereső tagjai lehettünk, és megtörtént a csoda.

Éva és Laci
Kedves Pillantás társkereső szerkesztősége!

Erika és Pisti nevében írtam egy éve. Boldog házasok vagyunk. Köszönöm nektek. Bár véletlen, de a társkeresőn keresztül találtam meg életem párját. Közhely, tudom, a fenti sorok, de boldog vagyok. Negyven éve kerestem ŐT! Ti segítettetek. Ha megkérdi tőlem valaki, hogyan ismertem meg, az a válaszom, a Pillantás.hu társkeresőn. Minden társkeresőnek üzenem, nem kell feladni. Minden zsák megtalálja a maga foltját. Csak tenni kell érte.

Erika
Kedves Pillantás társkereső csapata!

Örömmel értesítelek benneteket a megtalált boldogságunkról és szerelmünkről! A lehetetlennek hitt találkozás mégis megtörtént. Immár 8 hónapja élünk együtt. Lehet türelemmel, őszinte nyílt szívvel, megfelelő szerető társat találni! Köszönjük nektek a lehetőséget, és minden társkereső tagnak olyan társat, amilyet szeretnének!!!!!!!

András és Erika
Kedves Pillantás.hu társkereső csapata! Kedves Társkeresők!

A regisztráláskor komolyan gondoltam a társkeresést, tudtam mit akarok, nem álomvilágban kutattam, hanem reális lehetőségek között kerestem. 50 életéven túl különösen nehéz párt találni, akivel minden szempontból egyező az elképzelés, de nem lehetetlen. Futottam egy kudarccal teli kört, de végül sikerült, ezen a társkereső oldalon találtuk meg egymást. Az első találkozás után mindketten töröltük magunkat az oldalról. mert éreztük, sőt tudtuk kikötőbe érkeztünk. Nekünk sikerült, másnak is sikerülhet. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Nem szabad gyorsan feladni és hinni kell magunkban és főként tudni kell, mit akarunk. A nyílt feltáró őszinteség és bizalom meghozta gyümölcsét. Boldog(ok) vagyunk, jól érezzük magunkat egymás társaságában, tervezgetjük a közös programokat a tavaszra, nyárra és az egész hátralévő életre. Eredményes párkeresését kívánunk minden társkeresőnek, akik pedig megtalálták párjukat további sok sikert és boldogságot. Hallgassátok meg a következő dalt, mindkettőnk kedvencévé lett, inspiráló lehet.:) Dobrády & Emilia: Szerelemre hangolva

"Nem abban áll az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban hogy mekkorát tud felelni a szív " - Dupoint

Kellemes szép napokat kívánunk!

Anna és Laci
Sziasztok!

Szeretném megköszönni a Pillantás.hu társkereső csapatának, hogy rajtatok keresztül megismertük egymást a párommal!!!! Hétvégén volt a megismerkedésünk 1éves évfordulója... Pár hónapig csak be-be néztem erre az oldalra, igaz már regisztrálva voltam.. Később mikor kicsit elegem lett a magányból, elkezdtem keresgélni , csak úgy, hogy túl messze se legyen az illető csak 1-2 környező megye társkeresői között nézelődtem, irogattam... míg egyszer a párom vissza nem írt, aki már így is nagyon szimpatikus volt!!! 2 hét chat-elgetés után találkoztunk, és szerelmesek lettünk!!! Ja és az is kiderült ,hogy még egy napon is regisztráltunk a pillantás.hu társkereső oldalra  !!! 50kmre lakott tőlem, de jött mindig, minden héten találkoztunk, ez év elején elterveztük , hogy összeköltözünk, de már nem is csak úgy simán. Közös kis házat vettünk a párom falujában... Most itt tartunk 4 hónapja, boldogan élünk együtt. Jövőre jön a többi terv esküvő,és egy kicsi bébi.... Mindenkinek, aki keresgél, bátran ajánlom ezt a társkereső oldalt, és az internetes ismerkedést!!! Remélem, nem csak mi leszünk ilyen szerencsések és sokan megtalálják itt a párjukat!!!

Cinke & Öcsi
Szeretnék köszönetet mondani a Pillantás.hu társkereső csapatának!!

Én is itt találtam meg a kedvesem. Úgy gondoltam, hogy ezt csak most osztom meg veletek, nem akartam semmit elkiabálni. Igen, a társkereső oldal segítségével sikerült megtalálnom a párom, bár nem nagyon hittem az e féle társkeresésbe, ezért fel is adtam. És egyszer csak megjelent Ő. Szerelem volt első látásra részemről. A közös chat szobában ismertük meg egymást ahol nagyon sok kedves embert ismertem meg (Kicsim, Éva, metus) akiknek szintén köszönöm, mert sokat segítettek. Kívánok nekik minden jót és sok szerencsét. Remélem ők is megtalálják a nagy Ő-t.
Nagyon boldogok vagyunk, és ezt nektek köszönhetjük.

Azóta ajánljuk a társkereső oldalt egyedülálló ismerőseinknek is, hátha ők is szerencsével járnak.

atesz
Sziasztok

Nem hittem már sok mindenben, de mivel nem volt veszíteni valóm el kezdem keresgélni a Pillantas.hu társkereső oldalon és találtam egy nagyon szimpatikus lányt, aki megtetszett és szerencsére én is neki. Találkoztunk és nem kis megdöbbenésemre nagyon sok közös tulajdonságot fedeztünk fel egymásban. Az első alkalom, amikor élőben is láttuk egymást, felülmúlta minden várakozásunkat. Bár nem minden napi a mi kapcsolatunk, mégis betölti az életünket, napjainkat és mindent, ami értelmet ad annak a fogalomnak, hogy szép az élet, ha van kivel és főleg miért. Nem minden a kor és az sem mások, mint látják embertársaik összetartozását csak az számit, amit ő érez irántam és én ő iránta.
Ha valaki tényleg megérti, nem csak az fontos, mit érez, és mit szeretne, hanem az is az, akit nagyon kedvel, menyire vonzódik hozzá, mi az, amit el tud fogadni, vagy nem mert senki sem tökéletes. Ha tudunk alkalmazkodni a másikhoz, és tudunk neki boldog pillanatokat szerezni, akkor életünk minden perce csak a boldogságról fog szólni. Sok hálám ezért ennek a kitűnő társkeresőnek, akinek életem legnagyobb boldogságát köszönhetem. Nem is beszélve az önzetlenségükről, amiért ezt egy, jelentéktelen hozzá járulásért teszik.

Egy, tökéletesen boldog ember. (Bence)
Sziasztok

Az oldal elindulásakor regisztráltam, és több mint 400 nap után ismertem meg a párom. Már feladtuk a reményt, hogy társra találunk, mindketten egy utolsó próbát tettünk mielőtt töröltük volna az adatlapunkat. Így belegondolva nagyon sorsszerű volt, hogy egymásra találtunk. Pontosabban ő talált rám, én csak adtam egy esélyt magunknak. :) Küldött egy üzit, egy keveset beszéltünk chaten, de nem akartam húzni az időt felesleges levelezéssel, hiszen minden személyesen dől el, így 1-2 nap múlva találkoztunk is. A randinkra 2 nagyon szép rózsát kaptam tőle: egy élőt és egyet marcipánból. Nagyon jól esett ez a különleges, romantikus gesztus. Valahol éreztem, hogy ő más lesz, mint az addigi komolytalan jelentkezők, és kiderült, hogy rengeteg közös tulajdonságunk van. Így nem is volt kérdés hogy újra találkozunk. Már több mint 3 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást és közös nyaralást is tervezünk. Köszönjük a Pillantás.hu társkeresőnek, hogy ezzel a színvonalas weboldallal lehetővé tették számunkra az egymásra találást. Minden szingli ismerősömnek ajánlani fogom ezt a társkeresőt.

Edina és Sanyi
Sziasztok!

Ha valaki azt mondja, hogy egy társkeresőben fogom meg találni a páromat, soha nem hittem volna el neki. Regisztráltam magam egy hónapja és három hét után meg történt a csoda, levél, űzi, telefonszám csere, maratoni chetelések. Utána jött a személyes találkozás, azóta nem bírunk meg lenni egymás nélkül az igen-igen nagy távolság ellenére sem. Nagyon szeretjük egymást és ezt nektek köszönhetjük. Üdvözlettel!!!

Ilcsi és Lobó
Tisztelt Pillantás.hu társkereső!

Soha nem hittem az efféle ismerkedési formációban, de most egy hónappal ezelőtt ezen a társkereső oldalon kopogtatott be hozzám a nagy szerelem, mivel meg ismertem egy nagyon kedves fiút, és amikor két levélváltás után randit kért tőlem igent mondtam, és nem bántuk meg, mert azóta is dúl a nagy szerelem. Mert meglátni és meg szeretni csak egy pillanat (pillantás) volt. Akkor tudtuk mind a ketten, hogy ez szerelem volt első látásra.
Sok sikert kívánok minden társkeresőnek, mert megéri ki várni az igazit!

Köszönöm nektek: angyalka és joco !
Tisztelt Társkereső!

Megírom a mi történetünket is, hátha örültök velünk együtt ti is! Február végén regisztráltam, főleg a közös chatre léptem be szívesen, mert jó kis társaság gyűlt ott össze. Néhány nap múlva a társkereső chaten ismerkedtem meg Istvánnal, aki már első alkalommal nagyon rokonszenves volt nekem, de nem is gondoltam arra, hogy mi összejöhetünk, mert néhány évvel fiatalabb nálam, messze is lakik tőlem. Még én próbáltam összeismertetni egy korban hozzáillőbb fiatal nővel, de ő mégis az én elérhetőségemet kérte el. Jókat beszélgettünk, majd, a köztünk lévő távolságot megfelezve, egy romantikus kirándulóhelyen találkoztunk először, és innentől kezdve felgyorsultak az események. Ma már úgy érzem, mintha évek óta ismernénk egymást, nagyon közel kerültünk egymáshoz, nagyon megszerettem őt is, a gyermekeit is. Úgy néz ki, sem a kor, sem a távolság nem jelentett akadályt... Reméljük, egy szép, tartós, igazi kapcsolat született.

Köszönöm a társkeresőnek a lehetőséget!

Évi
"Semmilyen szél nem jó annak, akinek nincs célul kiszemelt kikötője."

Nos, mi megtaláltuk a kikötőnket és tiszteljük, imádjuk egymást.

"Nem kell más egy boldog Pillantás, egy fénylő ölelés, és ez elég."

Köszönjük Nektek:

Szilvi és Norci
Sziasztok!

Szeretnék köszönetet mondani a Pillantás társkereső csapatának!

4 év magány és sok kudarc után léptem fel erre a társkereső oldalra. Nem fűztem sok reményt hozzá, de gondoltam egy utolsó próbát megér.

3 nap elteltével írt nekem Robi. Először nem vettem komolyan, aztán levelezni kezdtünk. Végül találkoztunk. Ennek 1 hónapja és fülig szerelmes vagyok. Olyan, mintha újra 16 éves lennék. Csodás az élet, csodás a szerelem.

Sok sikert kívánok minden társkeresőnek! Ne adjátok fel!

Csodás napokat!

Julcsi
Sziasztok!

Mit mondhatnék? A lehetőséget ti adtátok, mi éltünk vele. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk! Hasonló, csodálatos egymásra találást tudunk csak kívánni mindenkinek!:

Angie+Teto
Sziasztok!

Igen, ezen a társkereső oldalon találtunk egymásra 1 hónappal ezelőtt és nagyon szerelmesek vagyunk. Ő talált rám és már küldte is az üzenetek áradatát nekem. Attól a naptól kezdve nem volt megállás, írtunk, chateltünk, telefonszámot cseréltünk és végre eljött a nap és találkoztunk.
Arra kérek minden regisztrálót, ill. tagot, ne adja fel, hiszen itt az élő példa mi is egymásra találtunk.
Köszönet a Pillantás.hu társkereső csapatának és mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

Era és Tibi
Üdv társkeresők!

Köszönöm a Pillantás.hu. Csapatának, hogy lehetőséget adott nekem arra, hogy újból szerethessek valakit! Mintegy féléves várakozás után végre megtaláltam az igazit! Nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt!
Köszönjük, hogy egymásra találhattunk!!

Icus és Anti
Szeretnék köszönetet mondania Pillantás társkereső Csapatának, hogy általatok megismerhettem a páromat és a szerelmet. Ezt néktek köszönhetjük.

Üdv: Anett és Szaki
Sziasztok!

Ezen a társkereső oldalon találtunk egymásra 4 hónappal ezelőtt és a távolság ellenére nagyon szerelmesek vagyunk, már tervezzük a közös jövőnket. Amikor beléptem, a több ezer férfi közül Ő tetszett első látásra, de véletlenül Ő talált rám és már küldte is az üzit nekem. Onnantól kezdve nem volt megállás, írtuk a leveleket, telefonszámot cseréltünk, már többször utaztam hozzá és Ő is eljött hozzám, nagyon boldogok vagyunk!
Köszönet a Pillantás.hu csapatának és minden társkeresőnek sok sikert kívánunk!

Évi és Sanyi
Kedves Pillantás Cs.!

Köszönöm a társkeresőnek, hogy rátalálhattam a boldogságra! Kaptam szülinapomra egy csodás ajándékot rajtatok keresztül és ez az ajándék a kedvesem lett. Hálás vagyok a sorsnak és nektek.

Köszönöm: Picilány (22)
Kedves Pillantas! Véletlenül kapcsoltam erre a társkereső oldalra, kíváncsi voltam, hogy hogy működik ez a program! Kellemesen csalódtam, mert regisztráltam már 1-2-helyen, de szerintem ez a legjobb társkereső! Érthető és világos, könnyű eligazodni rajta! Elnézést, ha kicsit elfogult vagyok, de itt talált rám a szerelem. Gratulálok, és sok sikert kívánok hozzá, hogy minél több pár egymásra találjon!

Köszönöm ! Éva !
Sikertörténet!

Köszönöm a társkeresőnek! Itt találtam meg az igaz szerelmet, ami a belső értékeken alapszik. 2-honapja ismertem meg őt, akit nagyon szeretek és viszont szeret. Még egyszer köszönöm nektek!

Szöszi
Sziasztok!

Nem hittem, hogy interneten fogom megtalálni a szerelmet. Hihetetlen, hogy elég közel lakunk egymáshoz és nem futottunk össze, hanem a társkeresőn ismertük meg egymást. 5 hónap, és 8 napja vagyunk együtt, boldogok és nagyon szerelmesek.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Pillantas.hu társkereső Csapatának!

És sok sikert kívánunk azoknak, akik itt keresik párjukat!

Timi és Endre
Kedves Pillantas.hu társkereső!

A társkereső segítségével sikerült megtalálnom a párom, bár nem nagyon hittem az e féle társkeresésbe, ezért fel is adtam. És egyszer csak megjelent Ő. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Pillantás.hu társkereső csapatának a közreműködést, hogy boldog családként élhetünk együtt. Mindenkinek kitartás, megéri!

Manka és Bébé
Kedves társkereső Csapat!

Jó, hogy vagytok. Nélkületek nem találtam volna rá a páromra, akivel 8 hónapja vagyunk együtt. Azóta ajánljuk a társkeresőt egyedülálló ismerőseinknek is, hátha ők is szerencsével járnak.

Hálás Köszönettel:
Ágnes